XERRADA A LA UB PRIMER LA LLAR, EXPERIÈNCIES EN PRIMERA PERSONA

El passat 4 de maig l’equip de Primer la Llar va col·laborar amb la UB amb una xerrada en sessió de mati i tarda per alumnes de treball social , en el marc de l’assignatura de desigualtat i exclusió social. Ens va acompanyar un dels nostres participants, que va poder compartir la seva experiència en primera persona, moltes gràcies a ell i a la UB per comptar amb nosaltres. Entre totes seguim aprenent per acompanyar millor a les persones. Reivindiquem aquests espais on les experiències en primera persona siguin les protagonistes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s