Visibles en primera persona

Visibles en Primera Persona, de la muntanya a la ciutat és l’exposició més personal i intima després d’haver participat en les exposicions conjuntes de “visibles, l’art de la intempèrie, veus per fer front a l’adversitat.”
Soc José Luis Olesti Masdeu , el meu objectiu ha sigut sensibilitzar sobre la situació d’exclusió residencial que pateixen moltes persones actualment (i que jo he patit)
Soc participant del Programa Primer la Llar de l’Ajuntament de Barcelona, un programa que segueix el model Housing First, en el qual es defensa que perquè una persona pugui fer un procés de recuperació ,primer necessita un habitatge permanent.

En aquesta mostra podreu veure un recull de fotografies de la meva vida passada i del present més actual. Incloent els collages de notícies amb els quals he participat en altres edicions de visibles, l’art de la intempèrie, veus per fer front a l’adversitat.
També podreu veure diferents collages de notícies amb una temàtica concreta, el coronavirus que ha fet si més no molt visible la importància de tenir una llar, un dret recollit en la nostra constitució.

El meu objectiu és reunir aquests articles i notícies que ningú fa cas, i mostrar-los per veure si generen un impacte social. acumular-los tots com si fos una biblioteca.

Desitjo que gaudiu d’aquesta mostra de realitat social i alguna cosa dins vostre canviï després de visitar-la.

Una abraçada

Jose Luis Olesti Masdeu

Fotografies de l’exposició