Participació comissions jornada difunts (Arrels) i Dia de les persones sense Llar (XAPSLL)

El dia 26 d’Octubre es farà la jornada anual de record a les persones que ens han deixat organitzada per Arrels, com cada any des del servei Primer la Llar anirem a donar suport en el muntatge i en la sensibilització a peu de carrer.

Per altre banda hem participat en la comissió per organitzar en el dia de les persones sense llar l’acció de carrer 2022, serà el 24 de Novembre enfront el Palau Macaya coincidint amb les Jornades organitzades per C.A. Assís “Les invisibles”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s