GARBET Cooperativa d’Inserció

Garbet Neteja i Manteniment Integral EI, SCCL, som una empresa d’inserció constituïda al 2004, amb la forma legal de cooperativa de treball i d’iniciativa social, sense ànim de lucre. Som la primera cooperativa i empresa d’inserció que es va crear a Catalunya.

Les nostres activitats comercials són el serveis de neteja, de manteniment i enginyeria integral d’edificis i instal·lacions, rehabilitacions i reformes d’edificis i la distribució de productes de neteja ecològics, per la millora del medi ambient. Tenim forta presència a 13 comarques així com a València i a les Illes Balears. Tenim delegacions a Barcelona (Barcelonès), Figueres (Alt Empordà) i Llinars del Vallès (Vallès Oriental).

El nostre objectiu principal és la promoció de la inserció laboral, de persones en risc d’exclusió social, oferint-los una formació bàsica i especifica per a cada un dels perfils professionals i un acompanyament individualitzat, d’aquelles persones que es troben en situacions de major vulnerabilitat per accedir als circuits formals de treball.

Carrer de Josep Estivill, 10, baixos, 08027 Barcelona
937 07 00 60

https://www.garbet.coop/